Open/Close Menu Образовање од 1989.

Др Диа Надер де Ел Андари, министар саветник и отправник послова Боливаријанске Републике Венецуеле у Београду, одржала је 31. марта 2016. године предавање студентима и професорима Сектора за Латинску Америку и Карибе Геоекономског факултета Универзитета “Џон Незбит”, на тему “Актуелна ситуација у Венецуели”.

Поред студената Универзитета “Џон Незбит” предавању су присуствовали и кинески студенти који су на једносеместралном усавршавању у Кинеском центру нашег универзитета.

Предавању су присуствовали амбасадор Аргентине Њ.Е. господин Рикардо Фернандо Фернандез са супругом, амбасадорка Кубе Њ.Е. госпођа Мајра Руис Гарсија, отправник послова Мексика господин Хосе Умберто Кастро Виљалобос, економски саветник Амабасаде Краљевине Шпаније господин Аитор Хосе Мате Ринкон, почасни конзул Еквадора у Србији госпођа Кармен Вегас де Спалајковић, и професори са других факултета Универзитета у Београду.

Отправница послова Боливаријанске Републике у Републици Србији на почетку предавања донирала је књиге Библиотеци Сектора за Латинску Америку и Карибе из области политичке историје ове земље.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: