Open/Close Menu Образовање од 1989.

У четвртак, 10. децембра, студенти треће године Факултета за пословне студије, у организацији свог предметног професора, доц. др Николе Стакића, били су у радно-наставној посети Београдској берзи. Представник односа с јавношћу Београдске берзе, Наталија Недељковић, одржала је једноипочасовно предавање студентима кроз презентацију у којој је представљен историјат Београдске берзе, организациона структура по којој Београдска берза ради и како изгледа сам процес трговине.

Посебну пажњу студенти су показали за приказ трговања на Београдској берзи у реалном времену, кроз који су се упознали са свим терминима који се користе у трговини. Радно-наставној посети је присуствовао велики број студената који су показали одличан ниво познавања материје, што је више пута истакнуто и од стране представника берзе. Захваљујући овом интерактивном предавању, студенти сада боље разумеју како берза функционише и могу са приличним успехом самостално да тумаче кретања на тржишту капитала.

Поред одржаног предавања, измедју представника Берзе и професора Николе Стакића договорене су могућности даље сарадње у виду одржавања специјализованих курсева из области берзанске трговине за све студенте Универзитета “Џон Незбит”.

2  3 4

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: