Open/Close Menu Образовање од 1989.

Факултет за пословне студије Универзитета Џон Незбит и „Форекс Берза Едукација” са задовољством позивају студенте (свих нивоа студија) и све остале заинтересоване учеснике да 17. новембра у 18h (сала А2) дођу на гостујуће предавање господина Кароља Куноша на тему:

„Први кораци на берзи – Како фунцкионише берза и како зарадити новац помоћу ње?”

Господин Карољ Кунош је професионални берзански инвеститор са 13-годишњим искуством на берзи и 7-годишњим искуством у едукацији о значају берзанског пословања. У својству берзанског стручњака, господин Карољ Кунош дугогодишњим наступима у националним и иностраним медијима, као и популарним курсевима за различите категорије полазника, утиче на побољшање свести о значају ове недовољно присутне области у управљању личним финансијама у нашој земљи.

Циљ овог практичног предавања је да се покаже зашто је трговање на берзи једна од значајнијих пословних могућности данашњице. У оквиру предавања показаће се: како можете да приступите овом тржишту; каква знања треба да поседујете и како да уз примену одговарајућих стратегија остварите високе приходе.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: