Open/Close Menu Образовање од 1989.

На Генералној скупштини Међународне федерације за изучавање Латинске Америке и Кариба (FIEALC – Federación Internacional de Estudios sobre América Latina y el Caribe), одржаној у оквиру XVIII Конгреса FIEALC од 25. до 28. августа 2015. године на Универзитету „Бусан“ у Јужној Кореји, Универзитет „Џон Незбит“ изабран је за организатора следећег, XVIII конгреса FIEALC у Београду.

Ово велико признање нашем универзитету и Сектору за Латинску Америку и Карибе Факултета за међународну економију, потврда је квалитетног и међународно признатог рада и достигнућа у ширим међународним научним и академским круговима. Уједно, ово ће бити и први светски конгрес из области латинскоамеричких студија у региону.

Организациони одбор XVIII конгреса FIEALC постигао је споразум са др Адалбертом Сантаном Хернандезом, генералним координатором FIEALC, да се овај конгрес одржи од 25. до 28. јула 2017. године у Београду, користећи модерну универзитетску инфраструктуру нашег универзитета у Улици Булевар Маршала Толбухина 8 и Булевару уметности 29.

Организациони одбор је одлучио да о овом вазном научно-академском скупу обавести надлежне државне органе и институције, у циљу што боље организације конгреса и вишестране промоције наше земље.

Додатне информације биће доступне на веб-страници Универзитета „Џон Незбит“ од 15. децембра 2015. године.

За опширнију информацију о именовању нашег универзитета за званичног организатора XVIII конгреса FIEALC видети ЛИНК.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: