Open/Close Menu Образовање од 1989.

У оквиру наставе на предмету “Берзе и финансијска тржишта“на Факултету за пословне студије Џон Незбит универзитета, одржано је предавање господина Кароља Куноша на тему „Први кораци на берзи – Како фунцкионише берза и како зарадити новац помоћу ње?”.

Студенти Факултета за пословне студије имали су прилику да у току двочасовног предавања чују бројне интересантне и корисне ствари везане за сам процес трговине на берзи које је господин Кунош несебично поделио са присутнима на основу свог вишегодишњег искуства берзанског трговца. Поред тога, студенти су били у прилици да саслушају више корисних савета о неизоставним предусловима успешног берзанског пословања на интернационалном нивоу који, између осталог, говоре и о неопходности одбацивања бројних предрасуда везаних за овај недовољно познати начин инвестирања у нашој земљи.

Након бројних питања заинтересованих студената, констатовано је да је неопходно даље развијати свест свих учесника на тржишту како би се на адекватан начин створиле повољне могућности инвестирања и остваривања профита.

6  5  3  2

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: