Open/Close Menu Образовање од 1989.
Студент докторских студија Факултета за биофарминг Марко Јауковић је као представник акредитоване лабораторије Југоинспекта Београд, као члан државне делегације Републике Србије коју су чинили званичници из министарства пољопривреде и заштите животне средине, министарства здравља, представници акредитованих лабораторија, научних института и представници произвођача, боравио на семинару „Seminar on Import and Export Agricultural Byproducts Inspection and Quarantine for Serbia“, у периоду од 07.08.2015. до 26.08.2015. боравио је у Народној Републици Кини.
Семинар се одржавао под покровитељством Министарства привреде Народне Републике Кине и Генералног инспектората за контролу квалитета, инспекцију и карантин Народне Републике Кине у организацији Института за инспекцију, карантин и квалитет из провинције Јиангсу.
Сврха семинара је била едукација и упознавање са регулативом и условима увоза и извоза Народне Републике Кине у циљу унапређења односа и проширења сарадње у области прехрамбене производње између Републике Србије и Народне Републике Кине. У званичној презентацији министарства пољопривреде као једна од образовних установа која се бави едукацијом у области пољопривреде назначен је Факултет за биофарминг Бачка Топола.
00001 122

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: