Open/Close Menu Образовање од 1989.

На Универзитету „Џон Незбит“ приређен је, 23. септембра 2015. године, коктел у част надбискупа Орланда Антонинија, папског нунција у Републици Србији, који управо завршава дипломатску мисију у нашој земљи.

Пријему су присуствовали амбасадори Аргентине, Хрватске и Мексика, као и други дипломатски представници, ректорка Алфа универзитета проф. др Мила Поповић Живанчевић, висока делегација Привредне академије из Новог Сада, представници медија, проректори, декани, професори и студенти нашег универзитета.
У краћем говору ректор проф. др Слободан Пајовић, захвалио је надбискупу Антонинију за подршку и сарадњу, посебно наглашавајући значај његовог предавања на тему „Дипломатија Свете столице“, као и чланка на исту тему који је објављен у бр. 2/2015 „Мегатренд ревије“.
Надбискуп Антонини је у свом краћем говору захвалио Универзитету „Џон Незбит“ и ректору лично на сарадњи и указао на многе изазове савременог света, значај универзитета као образовних и научних институција, односно образовања које мора водити ка хуманијем и напреднијем друштву.
4 3 1

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: