Open/Close Menu Образовање од 1989.

У понедељак, 13. јула 2015. године, у највећем амфитеатру Универзитета „Џон Незбит“ (Мегатренд универзитета), на Новом Београду, одржана је свечана промоција и додела диплома докторима наука. Овом приликом свечано су додељене дипломе и свршеним студентима мастер, специјалистичких и магистарских студија.

Присутне на церемонији поздравили су ректор Универзитета проф. др Слободан Пајовић, заменик ректора доц. др Ана Јованцаи Стакић, проректор за наставу проф. др Неђо Даниловић и проректор за развој и послове акредитације проф. др Слободан Стаменковић

Ректор Пајовић је честитао свршеним студентима на освојеним знањима и стеченим дипломама, истакавши да пут који су прешли није био лак, али да је успех који су остварили био довољно вредан труда и залагања претходних година, пожелевши им успех и срећу у будућем професионалном и личном животу.

Проректор за наставу проф. др Неђо Даниловић, у свом обраћању студентима, пожелео је – онима који ће тек да се запосле и онима који су већ запослени – много успеха у професионалној каријери, а онима који су одлучили да наставе своје усавршавање на докторским академским студијама, да се и убудуће континуирано баве научноистраживачким радом и постижу врхунске резултате у ужим научним областима из којих буду изабрали тему докторске дисертације. Дипломцима мастер, специјалистичких и магистарских студија, проректор је пожелео успех, изразивши уверење да су они стекли потребна знања и способности за наставак образовања и усавршавања на докторским академским студијама Универзитета „Џон Незбит“, али и на другим угледним високошколским установама у земљи и иностранству, у складу са њиховим научноистраживачким радом.

10  6  5

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: