Open/Close Menu Образовање од 1989.

Његова екселенција амбасадор Хуан Карлос Ваље Ралеи (Juan Carlos Valle Raleigh), директор Дипломатске академије Аргентинске Републике, у среду, 25. фебруара 2015, одржао је предавање на Мегатренд универзитету, на тему „Аргентинска спољна политика у 32 године демократије”.

Амбасадор Ваље Ралеи је у свом излагању објаснио главне правце спољне политике Аргентине у наведеном периоду, указујући на континуитете који се односе на јачање независног положаја ове земље у променљивим међународним условима 21. века. У том контексту су наглашени добри односи који повезују наше две земље, уз напомену да је један од приоритета спољне политике Аргентине развијање добрих односа и пријатељства са оним земљама из којих је било важних миграторских кретања ка Аргентини.

Предавању су присуствовали амбасадор Аргентине, нови амбасадор Мексика, амбасадор Португалије, амбасадор Јужне Кореје и почасни конзул Еквадора у Србији, директорка Дипломатске академије при Министарству спољних послова Републике Србије, као и бројни студенти и професори Универзитета.

IMG_2543 IMG_2527 IMG_2515

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: