Open/Close Menu Образовање од 1989.

У четвртак, 2. октобра, на Мегатренд универзитету је свечаним пријемом отпочела академска година за нове студенте. У препуном амфитеатру, двадесет пету генерацију бруцоша највећег и најстаријег приватног универзитета у нашој земљи, односно трећу по реду генерацију која прву годину студира бесплатно, поздравили су нови председник Мегатренд универзитета проф. др Доминик Салваторе, ректор проф. др Слободан Пајовић и студент проректор Драгољуб Јанковић.

„Кључни приоритети новог руководства Мегатренд универзитета су:
– квалитетно образовање засновано на савременим наставно-научним достигнућима и методологијама преноса знања;
– пуна посвећеност реализацији основне мисије, односно рада у корист наших студената и развоја нашег друштва, и
– отвореност према нашем друштву, региону, Европи и свету, што ће омогућити Вама – нашим новим студентима, да се укључите у разне међународне пројекте сарадње и размене и да на тај начин стекнете драгоцена искуства и знања”, нагласио је ректор Пајовић пожелевши добродошлицу бруцошима.
Ректор Пајовић је истакао и да је Мегатренд универзитет млад, модеран и флексибилан у проналажењу начина сопствене модернизације, у складу са захтевима времена у коме живимо. На крају свог излагања изразио је наду и жељу да ова, јубиларна 25. генерација бруцоша буде једна од најуспешнијих, позивајући студенте да искористе прилику да постану квалитетни и компетентни стручњаци.

Unknown-2 Unknown-3 Unknown-4

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: