Open/Close Menu Образовање од 1989.

У данашњем пословном свету комуникацијске вештине представљају основу сваког успеха. Користимо прилику и позивамо вас да учествујете у додатном обогаћивању својих знања кроз тренинг асертивне комуникације и обликовање вештина. Шта то заправо значи?

Курс: Асертивна комуникација

Кроз тренинг радионицу можете научити како да износите своје потребе, жеље и осећања потпуно отворено, чинећи то тако да и други тога буду свесни уз узајамно поштовање својих и туђих права, и самим тим избегнете конфузију, бес и фрустрацију, који често постоје у односима међу људима. Бити асертиван значи: спознати своја лична права и права других, лакше доносити одлуке, јасно разлучити шта је фер а шта није, јасно и недвосмислено тражити своја права, бити миран и релаксиран у комуникацији, изражавати своја осећања отворено, давати и примати конструктивну критику и комплименте без устезања и фрустрација.

Курс: Обликовање вештина

Да ли сте у потпуности свесни својих вештина? Да ли их разумете, радите на њима и обликујете их ради своје будуће каријере? Да ли помишљате да можда имате неке вештине за које никада нисте знали, а да вештине које мислите да поседујете заправо нису ваша јача страна?

Постаните део радионице обликовања вештина! Уз искусног медијатора и консултанта пођите путем обликовања својих вештина једном од најиновативнијих метода данас! Развијте свесност о својим вештинама, обликујте их и прилагодите циљевима које имате у будућности.

Придружите нам се и крените путем обликовања најважнијих вештина данашњег времена!

Курсеве „Асертивна комуникација“ и „Обликовање вештина“ држаће директор и оснивач саветодавне агенције „Интегрум“, Слободан Торовић, чију биографију можете преузет OВДE.

Курсеви ће се одржавати једном недељно, у току два месеца, а пријаве трају од 18. септембра до 18. октобра, сваким радним даном од 9 до 16 часова, на телефон 011/ 220 30 94. Цена појединачног курса износи 16 000 динара и може се платити у две месечне рате.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: