Open/Close Menu Образовање од 1989.

Током међународне научне конференције о информационој револуцији, управа Универзитета „Џон Незбит“ постигла је низ договора о проширењу међународне сарадње с представницима угледних иностраних високошколских установа.

Професор др Хосе М. Алварес Монсонсиљо, заменик ректора Универзитета „Краљ Хуан Карлос“ у Мадриду, договорио је с нашим ректором, проф. др Миломиром Минићем, укључење ове угледне шпанске установе у програм Међународне докторске школе, коју је наш Универзитет основао у сарадњи са Универзитетом „Приморска“ (Котор) и Медитеранским универзитетом „ЛУМ“ (Бари). У овом разговору учествовали су, поред ректора Минића, проректори Неђо Даниловић, Драган Никодијевић и Миливоје Павловић, као и проф. др Весна Балтазаревић, директор Међународне докторске школе.

У разговору са др Георгом Цувакасом, професором Аристотеловог универзитета у Солуну, договорена је израда заједничког мастер програма изучавања културе и медија. У овом разговору учествовали су, с наше стране, проректор Миливоје Павловић и проф. др Тања Цветковски, декан Факултета за пословне студије.

На слици: чланови ректорског колегијума у разговору са проф. Алваресом

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: