Open/Close Menu Образовање од 1989.

Трећи Самит локалних лидера Кине и 16 земаља Централне и Источне Европе одржаће се у граду Тангшану, провинција Хебеј, од 15. до 18. јуна.

Као резултат изузетне стратегије развоја академске сарадње, али и са освртом на високе стандарде које је Универзитет „Џон Незбит“  поставио у образовном сектору, са задовољством истичемо примљени позив да Универзитет представља нашу државу на Самиту, као учесник Председничког форума на тему „Високо образовање и запошљавање“.

Ово је истовремено потврда угледа које Универзитет „Џон Незбит“  ужива у међународним оквирима, те ће с тим у вези своја знања и искуства поделити са осталим учесницима Форума међу којима су званичници Министарства образовања Народне Републике Кине, Народна влада Хебеј провинције, Председници најугледнијих кинеских универзитета и високи званичници 16 земаља Централне и Источне Европе.

Форум представља платформу за промоцију побољшања разумевања, јачање пријатељства, али и постизање узајамно корисних циљева кроз оснаживање 16+1 механизма сарадње. Стратегију интернационализације коју Универзитет „Џон Незбит“ спроводи у корак пратећи глобалне трендове, као и позитивна искуства и резултате које је остварило Одељење међународне сарадње и Кинески центар универзитета, на Председничком форуму представиће проф. др Ана Јованцаи Стакић, проректорка за међународну сарадњу и  доц. др Ана Јурчич, директорка Одељења за међународну сарадњу.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: