Open/Close Menu Образовање од 1989.

Нашем студенту Јовану Митровићу и нашем Факултету за културу и медије стигле су ових дана лепе похвале. Митровић је у угледном листу франкфуртске „Вести“, који има издања за Западну Европу, Сједињене Америчке Државе и Аустралију, објавио у шест наставака веома запажен фељтон о тероризму. То је професионално и даровито урађен посао, уз коришћење ексклузивне грађе, оценио је Бранко Стошић, уредник фељтона у франфуртским „Вестима“, додајући да, док се чита, стиче се утисак да га је писао зрео новинар, а не неко ко је још студент.

Да би написао фељтон о тероризму, пратио је дводневни научни симпозијум на Универзитету „Џон Незбит“, уз учешће најеминентнијих стручњака за ту област. Осим тога користио је своје знање и личну документацију, а све је то уобличио у форми фељтона, једном од најсложенијих новинарстких жанрова.

Јован Митровић је студент четврте године на Факултету за културу и медије. Поред тога што је његов индекс испуњен само одличним оценама, истиче се и својим самосталним истраживачким радовима. То је нарочито показивао на предмету Истраживачко новинарство.  Иначе, Митровић користи грађу на четири страна језика.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: