Open/Close Menu Образовање од 1989.

Делегација Мегатренд универзитета на челу са ректором проф. др Слободаном Пајовићем и његовом заменицом и проректорком за међународну сарадњу доц. др Аном Јованцаи, званично је посетила Свеучилиште „Сјевер” у Вараждину, 24. априла 2015. године, где су водили разговоре са ректором проф. др Марином Милковићем, замеником ректора проф. др Дамиром Вусићем, проректором за међународну сарадњу проф. др Владимиром Шимовићем и проректором за финансије и опште послове проф. др Гораном Козином, о будућој сарадњи наша два универзитета.
У детаљним разговорима о сарадњи, идентификоване су области у којима ће наша два универзитета сарађивати: економија, култура и медији, уметност и дизајн, и нарочито у домену биофарминга. Овом приликом, потписан је споразум о сарадњи Мегатренд универзитета и Свеучилишта „Сјевер”.
Први конкретан резултат сарадње са универзитетом Свеучилисте „Сјевер” биће предстојећа међународна научно-наставна конференција „Economic and Social Development” (ЕСД). Том приликом наш универзитет посетиће висока делегација овог свеучилишта из Републике Хрватске.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: