Open/Close Menu Образовање од 1989.

Сер Пол Џаџ, председник Британско-српске привредне коморе и председник Савета Пословне школе „Џаџ“ Кембриџ универзитета, гостујући на Мегатренд универзитету одржаће ексклузивно предавање за слушаоце из Србије и суседних земаља.

На предавању под називом: „Глобализација, култура и предузеће“, које ће на Мегатренду сер Џаџ одржати у четвртак, 27. новембра 2014. године, с почетком у 14 часова, учесници ће добити увид у водеће економске трендове у свету, значај културе и виталну улогу предузетништва.

Сер Пол Џаџ је донедавно обављао дужност шерифа лондонског Ситија. Он је, такође, председник низа институција: Цхартеред Институте оф Маркетинг, Ассоциатион оф МБАс, Бритисх-Нортх Америцан Цоммиттее, Ентерприсе Едуцатион Труст, Тхе Мусеум оф Брандс, Ст Дунстан’с Цоллеге; директор је Унитед Кингдом Аццредитатион Сервице и члан Цоунцил оф тхе Цроwн Агентс. Добитник је почасних титула Универзитета у Кембриџу, Универзитета Вестминтер и Сити универзитета, као и већег броја награда. Стекао је светску популарност као изузетан предавач. Више информација о серу Полу Џаџу можете видети на његовој званичној веб-презентацији: www.paulrjudge.com

Иначе, предавање ће бити одржано у организацији и простору Мегатренд универзитета (Ул. Булевар Маршала Толбухина 8, Нови Београд). Радни језик презентације биће енглески, а симултани превод на српски је обезбеђен.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: