Open/Close Menu Образовање од 1989.

У Белекспо центру је, 22. октобра, свечано отворена 36. Београдска недеља моде. У оквиру ове реномиране модне манифестације, која траје до 31. октобра, посетиоци имају прилику да уживају у богатом програму на различитим локацијама у граду.

Овогодишњи домаћин „Perwoll Fashion Weeka“ је Шведска, па су манифестацију свечано отворили Његова екселенција амбасадор Шведске господин Кристер Асп (Christer Asp) и Тања Мишчевић, директорка Канцеларије за европске интеграције.

Као и претходних година, сарадња са уметничким факултетима и академијама у Београду наставила се и овог пута, те су ревије студената и дипломаца затвориле прво вече Београдске недеље моде. Љубитељи моде су заиста могли да уживају у креативним колекцијама младих дизајнера.

Факултет за уметност и дизајн Мегатренд унивезитета представио је радове чак шест изузетних младих дизајнера. Студенткиња Јасминка Мркаљевић публици се представила колекцијом „Get Dirty“, Нина Јањић приказала је колекцију „Fairytale“, док је Ана Тара Радоњић оставила снажан утисак колекцијом под називом „Анатомија“. Запажено учешће остварили су и Теодора Марковић колекцијом „Јутарње издање“, Катарина Милојковић колекцијом под називом „Online“ и Зорица Костић, која је представила своју колекцију „Infinity“.

1

2

3

4

5

6

8

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: