Open/Close Menu Образовање од 1989.

UnknownДраги наши,

Позивамо вас да се својим присуством на великом хуманитарном концерту оперске диве Драгане дел Монако, прикључите акцији за помоћ становништу угроженом у поплавама.

Сви укључени у организацију и програм концерта одричу се хонорара на име помоћи пострадалима од поплава у Србији а на исти, наменски рачун Владе Републике Србије, биће упућен и сав новац од продатих карата за овај концерт.

Са задовољством вам у целости преносимо писмо Драгане дел Монако као позивницу да пружите руку помоћи и да се придружите овим свим хуманим људима.

„Драги пријатељи,

Одлучила сам да не откажем свој концерт „ Гуарда цхе луна“ у центру Сава већ да вас све још енергичније позовем да дођете те вечери, 6. јуна у петак да заједно и бар донекле- ублажимо тешкоће жртвама поплава у Србији.. Планирани концерт сам врло брижљиво осмишљавала и припремала, био ми је веома важан јер је први тог типа и у тој дворани, за две и по деценије моје уметничке каријере.

Од пре неколико дана, сарадницима и мени овај концерт постао је још важнији јер ћемо, заједно са публиком бити у прилици да учинимо и још нешто племенито за сународнике којима је тренутно веома тешко.
Мој предлог је одмах подржала управа Града Београда као и менаџмент центра „Сава“, а са великим задовољством самном на бини биће и сви раније најављени врхунски уметници: Реномирани тенор из Италије Фабио Андреоти, млади уметник Марио Павле дел Монако, Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“, Хор АКУД „Лола“ и диригент Војкан Борисављевић.

Репертоар концерта обележиће најлепше оперске арије, канцоне, романсе…

Сав приход од концерта, који смо назвали „Гуарда цхе луна“ биће упућен на наменски рачун Владе Републике Србије, специјано отворен за хуманитарне донације жртвама поплава у Србији.

Живот иде даље а уметност, нарочито музика, јесу један од видова суптилног исцељења свакога од нас..

Са радошћу вас очекујем у петак, 6. Јуна од 20 часова у Великој дворани центра „Сава“, да заједно будемо хумани и да, уз нежне тонове музике и светла.– можда досегнемо звезде!

Срдачан поздрав,

ваша Драгана дел Монацо

п.с. Волела бих да овај концерт не буде усамљени пример већ да вам и остали уметници такође разведре дане који предстоје а да се, попут мене и читавог мог тима – и други учесници и организатори културних догађаја такође одрекну хонорара и прихода у хуманитарне сврхе, за жртве поплава у Србији. “

Видимо се у Сава центру 6.јуна 2014.године.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: