Open/Close Menu Образовање од 1989.

Поштовани,

Позивамо Вас да присуствујете предавању које ће Његова екселенција Ђузепе Манцо (Гиусеппе Манзо), амбасадор Италије у Србији, одржати на тему: „Италијанско-српски односи у сусрет сајму Expo Milano 2015“ (Italy-Serbia relations towards Expo Milano 2015).

Њ. е. Ђузепе Манцо (Giuseppe Manzo)

Ђузепе Манцо је амбасадор Републике Италије у Београду од 3. јуна 2013. године. Од јануара 2012. до априла 2013. године био је шеф Службе за штампу и портпарол министра спољних послова Италије. Године 2010. и 2011. водио је одељење за штампу Италијанске амбасаде у Вашингтону, где је већ био на служби од 1998. до 2002. године. Био је члан италијанске делегације у Савету безбедности Уједињених нација две године (2007–2008).

Сајам „Expo Milano 2015″ под називом „Хранити планету, енергија за живот“  (Feeding the Planet, Energy for Life) је највећи светски догађај икада организован са циљем да уједини земље, институције, компаније и људе широм света у вези са питањима исправности хранљивих намирница и културе хране.
Општији циљ Сајма је усмерен на увећање знања у овим областима, побољшање општих услова живота људи, олакшање комуникације између људи и поспешивање међудржавне сарадње. Такође, покушаће да одговори на два основна питања трећег миленијума: Како створити предуслове за здраву исхрану људској врсти и како допринети одрживости равнотеже између човека, воде, земље и ваздуха?

Предавање це бити одржано у среду, 14. маја 2014, с почетком у 11 часова (сала А3 Мегатренд универзитета, Ул. Булевар Маршала Толбухина 8). Радни језик предавања биће енглески.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: