Open/Close Menu Образовање од 1989.

У Клубу народних посланика у Београду у понедељак, 7. априла одржан је семинар о продубљивању британско-српских привредних односа.

Отварајући семинар, гувернерка Народне банке Србије др Јоргованка Табаковић изјавила је да ће централна банка бити врло активна у спроводјењу економских мера које је најавио мандатар у најави Александар Вучић.

Поред гувернерке НБС, конференцији на тему економске сарадње измедју Велике Британије и Србије у организацији консултантске куће „Еуросфера“ присуствовали су Дејвид Мекфарлан, отправник послова у Амбасади Велике Британије у Србији, Жељко Сертић, председник Привредне коморе Србије, проф. др Зоран Перишић, председник Сталне конференције општина и градова, председник Фискалног савета проф. Павле Петровић, проректор Мегатренд универзитета проф. др Жарко Обрадовић, Горан Весић, секретар Привременог органа Београда, као и бројни представници из Лондона и Београда.

У раду панела о значају високог образовања за унапредјивање привредне сарадње, поред проф. Сајмона Стоклија, са Јудге Бусинесс Сцхоол Универзитета у Кембриџу, Карл Ројла, са Факултета за здравствено образовање и благостање Универзитета у Волверхемптону, др Николаоса Димитриадиса, са Универзитета Шефилд, проф. др Љиљане Марковић, са Филолошког факултета Универзитета у Београду и проф. др Слободана Ступара, помоћника Министра просвете у Влади Републике Србије, у својству модератора
учествовао је проф. др Жарко Обрадовић, проректор Мегатренд универзитета. У веома занимљивој дискусији је учествовао и Тони Обрајен, директор Британског савета за западни Балкан.

EUROSFERA  _051SR i BG 07042014 EUROSFERA  _408SR i BG 07042014 EUROSFERA_104RS i GB 07042014

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: