Open/Close Menu Образовање од 1989.

Професор Сајмон Стокли је учесник предстојећег значајног семинара који ће у Клубу народних посланика у Београду бити одржан у понедељак, 7. априла 2014. године, на тему: „Велика Британија и Србија – продубљивање привредне сарадње“. У оквиру гостовања у Београду, професор Стокли ће и на Мегатренд универзитету одржати предавање, на тему „Предузетништво и економски развој“, у уторак, 8. априла, с почетком у 11 часова.

Сајмон Стокли је професор на предмету Предузетништво на престижној Judge Business School Универзитета Кембриџ. Пре доласка на Кембриџ, Сајмон је провео 10 година на Империал Цоллеге Бусинесс Сцхоол на пословима директора МБА програма. Његова предавања на предмету Предузетништво рангирана су као трећа у свету, према истраживању које је спровео „Фајненшел тајмс“(Financial Times).

Професор Стокли је, такође, заменик директора Аццелерате Цамбридге и директор је МоТИ програма.

Предавање професора Стоклија је једна у низу међународних активности Мегатренд универзитета, али и значајно признање да је ова високошколска институција препозната као угледан партнер еминентним светским универзитетима, професорима и експертима.

Предавање ће бити одржано у организацији и простору Мегатренда (Ул. Булевар Маршала Толбухина 8, Нови Београд). Радни језик презентације биће енглески. Симултани превод на српски је обезбеђен.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: