Open/Close Menu Образовање од 1989.

У Београду, 10. и 11. априла, на Мегатренд универзитету одржава се пета Међународна научна конференција за економски и социјални развој и друга Источноевропска конференција за социјалну одговорност. Теме конференција су фокусиране на изазове с којима се сусрећу савремена национална економија и предузећа.

Конференцију је отворио проф. др Маријан Цингула, председник Научног одбора Економског факултета Универзитета у Загребу, истакавши значај корпоративне друштвене одговорности у савременом пословању. Такође, он је нагласио да економија треба да буде у служби становништва и да има задатак да створи могућност што квалитетнијег живота људи, а управо то је нешто што се често заборавља.

Учесници конференције су еминентни професори са свих страна света, из: Енглеске, Русије, Холандије, Пољске, Летоније, Бразила, Естоније, Нигерије, Румуније, и многих других земаља. На конференцији су учествовали и студенти докторских студија Мегатренд универзитета. Ова научна конференција свакако отвара простор младим људима да размене мишљења и стекну услове за напредовање.

Окупљени научници су упоредили нова економска сазнања и нове социоекономске форме које су произашле из дешавања на глобалном светском тржишту. Резултати конференције биће презентовани академској али и широј стручној јавности.

DSC_1057s DSC_1066s

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: