Open/Close Menu Образовање од 1989.

Košarkaška sezona 2013/2014 Studentske lige je završena, a ekipa Megatrend univerziteta je ostvarila svoj ovogodišnji cilj – plasirala se u prvu ligu!

Muška košarkaška ekipa Megatrend univerziteta je, 6. aprila, u sportskom centru „Žarkovo“ pobedila ekipu TMF-a rezultatom 49:35 (15:8; 12:11; 8:11; 14:5).

Ovo je sedma utakmica i ujedno sedma pobeda Megatrendovog tima. Košarkaška ekipa je uspela da se plasira u prvu ligu i tako ostvari ovogodišnji cilj. Od 30 ekipa, koliko ih je bilo u ligi, Megatrend je ušao u 4 najbolje i tako obezbedio takmičenje u prvoj ligi.

Od ukupno 28 ekipa u drugoj ligi, pored ekipe Megatrenda u prvu ligu prošli su i Vojna akademija, Mašinski fakultet i Stomatološki fakultet Pančevo. Dalje nisu prošle ekipe
FEFA-e, Farmaceutskog, Elektrotehničkog, Saobraćajnog, Geografskog, Biološkog i Hemijskog fakulteta.

Od samog početka ekipa Megatrenda nametnula je svoj stil igre i do kraja utakmice ostalo je tako. Najefikasniji igrač utakmice bio je Vuk Đorđević sa fenomenalna 24 poena. Ekipa TMF-a nije imala rešenja za njegovu sjajnu partiju. I ostatak ekipe je igrao odlično. Želja za plasmanom donela je veliku motivisanost igrača koji su odigrali najbolju utakmicu do sada.

U prvoj ligi se takmiče ekipe sledećih fakulteta: FON-a, Poljoprivredni fakultet, S.D. „Karaburma“, Građevinski fakultet, Filozofski, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Ekonomski fakultet, FPN, Stomatološki, Medicinski.

Ekipe Pravnog, Arhitektonskog, Šumarskog fakulteta i Singidunuma su ispale iz prve lige, a sezona je završena pobedom ekipe FON-a.

Čestitamo ekipi FON-a na pobedi, ali i ostalim ekipama koje su se takmičile ove sezone i zahvaljujemo svim kolegama koje su nas podržavale na utakmicama!

DSC_0458

IMG_0147

IMG_0149

IMG_0153

IMG_0155

IMG_0163

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: