Open/Close Menu Образовање од 1989.

Светски шампион у боксу Муамер Хукић, одлучио је да настави школовање у Србији, на Факултету за пословне студије Мегатренд универзитета. Ову одлуку саопштио је на конференцији за медије у уторак, 11. фебруара, на Мегатренду.

Популарни ’Цаптаин Хуцк’ испред себе има нови циљ – да стекне високо образовање. „Жеља ми је да срушим предрасуде да спортисти, по правилу, нису довољно образовани. А чињеница је да су професионални спортисти обучени да раде на себи. Да увек изнова поставе и освоје циљ. Навикао сам да увек уложим максимум своје енергије да остварим оно што замислим, зато верујем да ћу успети и да завршим студије. Верујем да је уписивање студија на Мегатренд универзитету одличан потез за моју будућу каријеру”, нагласио је светски шампион.

Ректор Мегатренд универзитета, проф. др Мића Јовановић, изразио је задовољство што је још један шампион препознао квалитет студија на Мегатренд универзитету. „Хукић је талентован млад човек, светски шампион, фокусиран на успех. Он је личност за пример младима, човек који је уложио огромно време и енергију, да стигне до садашње позиције у каријери. Заиста ме радује чињеница је да су наши најбољи професионални спортисти у највећем броју студенти Мегатренда”, истакао је професор Јовановић, подсећајући да су студије на Мегатренду уписали и Новак Ђоковић, Милица Мандић, Јелена Јанковић, кошаркаши Теодосић, Кецман, Божић, Ракочевић, као и многобројни успешни млади људи из света музике, уметности, јавног живота, медија, политике, привреде.

Подсећамо да је почетком 2014. године Муамер по дванаести пут успео да одбрани титулу шампиона света у крузер категорији у WБО верзији, захваљујући победи над Фиратом Арсланом.

DSC_0557 Megatrend

DSC_0541 Megatrend

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: