Open/Close Menu Образовање од 1989.

Studenti svih fakulteta Megatrend univerziteta, koji su ostvarili visoku prosečnu ocenu u prethodnoj 2012/13. akademskoj godini, nagrađeni su vrednim poklonima na svečanosti održanoj povodom školskog praznika Svetog Save, u ponedelјak, 27. januara 2014. godine. Budući da se od početka svog postojanja Megatrend univerzitet savesno stara o svojim studentima, rektor, prof. dr Mića Jovanović, doneo je odluku na osnovu koje Univerzitet već dve godine zaredom, pored stipendiranja, i nagrađuje najbolјe studente.

Najveći aplauz na svečanosti, kojoj su prisustvovali svi prorektori i dekani Univerziteta, dobile su dve mlade dame: Katarina Dragović, student Fakulteta za kulturu i medije, i Ivana Đurić, student Fakulteta za umetnost i dizajn. One su ostvarile prosek 10,00 na sve četiri godine osnovnih akademskih studija i time zasluženo ponele titulu student generacije. Na poklon su, pored diplome pohvalnice, dobile i Apple tablet računar.

U ime svih nagrađenih studenata, prisutnima se obratila Katarina Dragović. „Imala sam sreću da na Megatrendu naiđem na profesore, koji ne samo da su tako dobri predavači da sam se radovala predavanjima, već i obrazovanje shvataju u njegovom punom značenju, pa su tako i meni pomogli da tokom četiri godine rastem kao ličnost. Probudili su u meni lјubav za istraživanjem. Želela bih da naglasim da sam tokom školovanja zaista osećala da Megatrend postoji zbog svojih studenata i da profesori i asistenti čine sve da se osećamo dobrodošlim. Od srca zahvalјujem na pomoći, podršci, strplјenju“ – zahvalila je koleginica Dragović svojim profesorima.

Ivana Đurić, ispred Fakulteta za umetnost i dizajn, ističe da je pored teorijskog znanja na Fakultetu dobila i priliku da praktično razvije i pokaže individualni kreativni potencijal. U 2013. godini Ivana je imala zapaženo učešće na reviji na beogradskoj modnoj manifestaciji „Fashion Week“. „Imala sam privilegiju da studiram na umetničkom fakultetu na kome su profesori ne samo sjajni pedagozi, već i ostvareni umetnici sa bogatim iskustvom i plodnim karijerama. Klase su male i saradnja sa profesorima je svakodnevna i utiče na formiranje kompletnog umetničkog stava i izraza“, kaže Ivana Đurić.

Unknown-5

Unknown-4

Unknown-3

Unknown-2

_DJT1603 Megatrend najbolji diplomci net

_DJT1557 Megatrend najbolji diplomci net

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: