Open/Close Menu Образовање од 1989.

И ове године посетиоци Београдског сајма намештаја имаће прилику да виде како млади талентовани дизајнери смело осмишљавају будућност у обликовању намештаја.

Студенти Факултета за уметност и дизајн Мегатренд универзитета, Одсек ентеријера и намештаја, излагаће на Сајму у оквиру Дизајн блока. На Сајму ће своје радове представити најталентованијих студенти овог одсека.
Основни циљ овог факултета је да образује креаторе спремне да осмисле, промовишу и развију нове могућности у различитим уметничким дисциплинама кроз индивидуални и тимски рад. На Факултету предају врхунски уметници и стручњаци из различитих области који привлаче све више младих и талентованих студената. Бројним наградама и залагањем, као и интензивним практичним радом на Факултету, студенти успевају да пласирају свој рад и нађу запослење после завршених студија.

Будући да савремена пракса у дизајну ентеријера обухвата широк спектар вештина и дисциплина, на предстојећем Сајму публика ће имати прилике да погледа разноврсне радове. Студенти ће изложити плакате, макете и прототипе пројеката које су радили у протеклој години. Промоција студентских радова има велику важност, јер је то прилика да покажу своје могућности, размене искуства са колегама са других факултета, покажу своје таленте и можда заинтересују људе из сектора производње за конкретну сарадњу у дизајну и изради намештаја.

Позивамо све које интересују савремени токови у дизајну и изради намештаја, да посете наш изложбени простор у Хали 2, ниво Ц, Дизајн блок, на Сајму намештаја.

Stolica-Tamara Brkic

Stolica-Snezana Sipovac

Stolica-Katarina Pajic

Stolica-Djordjije Cizmovic

Sto-Djordjije Cizmovic

Solica-Olja Prodan

Kuhinja-Miljana Jankovic

Kuhinja-Djordjije Cizmovic

Civiluk-Vladana Jovanovic

Civiluk -Djordjije Cizmovic

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: