Open/Close Menu Образовање од 1989.

Презентација Глобал УГРАД програма размене студената

Глобал УГРАД програм студентске размене за Србију и Црну Гору наставља да додељује пуне стипендије академски успешним и друштвено активним студентима у Србији и Црној Гори. Ово је осма генерација студената који ће захваљујући средствима обезбеђеним од стране америчке владе и Бироа за образовна и културна питања (US State Department Bureau of Educational and Cultural Affairs), уз подршку Америчке амбасаде у Београду и организације „World Learning“, провести годину дана на неком од америчких универзитета где ће похађати наставу у оквиру основних студија, учествовати у ваннаставним активностима, волонтирати, стицати практична искуства и представљати своју земљу кроз различите културне активности. По повратку у Србију, студенти настављају студије на својим матичним универзитетима и факултетима.

У оквиру некадашњег програма „FORECAST Exchange“ (садашњег програма „Глобал УГРАД“), седам генерација студената из Србије је упознало америчку културу и начин студирања из сасвим новог угла и стекло бројна међународна пријатељства, што их је у још већој мери начинило грађанима светске глобалне заједнице.

Организација „World Learning“, настоји да ову изузетну прилику за добијање пуне стипендије за једногодишње основне студије у Сједињеним Америчким Државама представи и студентима Мегатренд универзитета, и зато је у сарадњи са „Мегакаријером“ организована презентација Глобал УГРАД програма размене, која ће се одржати у уторак, 12. 11. 2013. године, у Ул. Булевар Маршала Толбухина 8 (К2), с почетком у 12 часова.

Крајњи рок за подношење пријаве је 25. децембар 2013.

© COPYRIGHT | УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН НЕЗБИТ

logo-footer

ОСТАНИМО У КОНТАКТУ: